Uniek, verbindend & persoonlijk

Zorgverlening op u afgestemd

U bepaalt wanneer u zorg ontvangt. Wij werken met vaste zorgverleners op vaste tijdstippen. Afgestemd op uw dagindeling. 

Zorgverlener Thuiszorg Totaal met een client

Verbindend, Uniek & Persoonlijk. Daar staat wij voor in het dagelijkse leven.

De kernwaarde ‘verbindend’ staat bij Thuiszorg Totaal voor het creëren van sterke, ondersteunende relaties tussen cliënten, zorgverlener. Wij zijn altijd minimaal een uur aanwezig, waardoor er naast de zorg tijd overblijft voor het verhaal achter de zorgvrager.

‘Uniek’ als kernwaarde benadrukt onze toewijding aan het erkennen en vieren van de individualiteit van elke cliënt. Bij Thuiszorg Totaal begrijpen we dat iedereen zijn eigen verhaal, behoeften en wensen heeft.

‘Persoonlijk’ weerspiegelt onze benadering om zorg te leveren met een diep gevoel van empathie, aandacht, en toewijding. Het gaat om het opbouwen van betekenisvolle relaties met onze cliënten, waarbij we streven naar het begrijpen van hun individuele situaties, emoties, en voorkeuren.

Mantelzorg

Persoonlijke zorg bij u thuis, u heeft de regie!

Dit principe vormt het hart van onze dienstverlening. Wij staan tot uw beschikking als senior, als uw partner, en als zoon of dochter. U staat centraal, en wij streven ernaar dat u of uw dierbare de autonomie behoudt om zelfstandig thuis te blijven wonen, zelfs wanneer de gezondheidssituatie wat uitdagender wordt. In dergelijke situaties zoeken wij samen met u naar oplossingen.

Wij begrijpen dat u graag zelf de regie wilt behouden over uw dagelijkse routine, zoals bepalen wanneer u naar bed gaat, opstaat, en wat en wanneer u eet. Bij ons is dat mogelijk! Onze klantcoördinator bespreekt samen met u de afspraken die passen bij uw specifieke situatie. Wij komen op tijdstippen die u het beste uitkomen en bieden de zorg en aandacht die u prettig vindt, verzorgd door professionals waarmee u zich op uw gemak voelt.

Persoonlijke verzorging

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Thuiszorg Totaal biedt een breed scala aan thuiszorgdiensten, waaronder persoonlijke verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, begeleiding bij dagelijkse activiteiten, en ondersteuning voor mantelzorgers. We richten ons op het bieden van zorg op maat, afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten.

U kunt thuiszorg aanvragen door contact met ons op te nemen via ons contactformulier op de website, te bellen naar ons servicenummer, of door een e-mail te sturen. Een van onze zorgcoördinatoren zal vervolgens een intakegesprek met u inplannen om uw zorgbehoeften te bespreken.

Zorg wordt vergoed vanuit PGB-WLZ. Nadat u een indicatie heeft ontvangen vanuit het CIZ, kunt u dit aanvragen bij Menzis Zorgkantoor. 

Bij Thuiszorg Totaal streven we ernaar om zorg op maat te leveren, en dat omvat waar mogelijk het matchen van cliënten met zorgverleners op basis van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Hoewel we niet altijd kunnen garanderen dat u uw eigen zorgverlener kunt kiezen, houden we zo veel mogelijk rekening met uw voorkeuren.

Thuiszorg Totaal is gecertificeerd volgens nationale zorgstandaarden en werkt uitsluitend met gekwalificeerde en ervaren zorgverleners. We voeren regelmatig interne audits en cliënttevredenheidsonderzoeken uit om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en te verbeteren. Ons zorgpersoneel volgt daarnaast voortdurend bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de zorg.

Thuiszorg Totaal zorgt altijd voor een vervangende zorgverlener in het geval uw reguliere zorgverlener niet beschikbaar is door ziekte of vakantie. We zorgen ervoor dat de overdracht soepel verloopt, zodat de continuïteit en kwaliteit van uw zorg gewaarborgd blijven.

Uw feedback is voor ons van groot belang. U kunt feedback of klachten indienen via ons online contactformulier, per e-mail, of telefonisch. We streven ernaar alle feedback zorgvuldig te behandelen en waar mogelijk onze dienstverlening te verbeteren. Bij klachten volgen we onze klachtenprocedure, die gericht is op een snelle en passende oplossing.

Voor actuele vacatures verwijzen we je graag naar onze vacaturepagina

Zijn er nog vragen?.

Neem gerust contact met ons op.