Onze belofte

Zorg afgestemd op uw levensverhaal

Wij kunnen u een combinatie bieden van Begeleiding Individueel, Persoonlijke Verzorging en Huishoudelijke Ondersteuning.

U bepaalt wat u nodig heeft om zo lang mogelijk op een verantwoorde manier thuis te kunnen wonen.

Samen vinden we de weg naar uw zelfstandigheid en welzijn.

Begeleiding omvat een scala aan ondersteunende handelingen die specifiek gericht zijn op het faciliteren van uw dagelijkse activiteiten en het creëren en behouden van structuur in uw leven. Het belangrijkste doel is om uw zelfredzaamheid te bevorderen of te behouden, zodat u zoveel mogelijk de eigen regie kunt voeren over uw leven.

Individuele begeleiding kan verschillende vormen aannemen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dit omvat praktische ondersteuning bij dagelijkse taken, het opzetten van een duidelijke en haalbare dagelijkse routine.

Het doel van deze begeleiding is niet alleen om u te ondersteunen in het uitvoeren van taken, maar ook om u te helpen bij het behouden van een gevoel van autonomie en controle over uw eigen leven.

Bovendien kan individuele begeleiding ook gericht zijn op het oefenen van specifieke vaardigheden die uw zelfstandigheid vergroten. Door middel van gestructureerde oefeningen en activiteiten wordt getracht uw bekwaamheid te versterken, waardoor u meer zelfvertrouwen krijgt in het uitvoeren van dagelijkse taken. Hierbij staat uw eigen regie altijd centraal, zodat u actief betrokken bent bij het nemen van beslissingen die uw leven beïnvloeden.

Samengevat biedt begeleiding niet alleen praktische hulp, maar ook de ondersteuning en tools die u nodig hebt om de leiding te nemen in uw eigen leven en uw zelfstandigheid te behouden.

Thuiszorg Totaal Arnhem
Persoonlijke verzorging

Uw welzijn, onze zorg: persoonlijke verzorging met een hart.

Binnen persoonlijke verzorging staat het verlenen van bijstand aan uw zelfzorgbehoeften centraal. Wanneer het voor u steeds uitdagender wordt om dagelijkse zelfzorgtaken zelfstandig uit te voeren, zijn wij er om u te assisteren en die taken, indien nodig, van u over te nemen.

Persoonlijke verzorging gaat verder dan simpelweg taken overnemen; het omvat ook het aanmoedigen van zelfzorg en het aanleren van vaardigheden waarmee u bepaalde taken zelf kunt blijven verrichten. Concrete voorbeelden van zelfzorgtaken waarbij we ondersteuning bieden, omvatten het wassen, aankleden, naar het toilet gaan, het aantrekken van steunkousen, zorgen voor uw voeding en vochtinname, en het verzorgen van uw huid.

Ons doel is niet alleen om hulp te bieden waar dat nodig is, maar ook om u in staat te stellen zoveel mogelijk zelfstandig te blijven doen, waardoor uw gevoel van autonomie behouden blijft. Of het nu gaat om het verlenen van benodigde assistentie of het aanreiken van methoden waarmee u zelf de regie kunt houden over uw zelfzorg, wij richten ons op het creëren van een ondersteunende omgeving die nauw aansluit bij uw specifieke behoeften.

Kernwaarden

Met ons samenwerken

01

Uniek

'Uniek' als kernwaarde benadrukt onze toewijding aan het erkennen en vieren van de individualiteit van elke cliënt. Bij Thuiszorg Totaal begrijpen we dat iedereen zijn eigen verhaal, behoeften en wensen heeft.

02

Verbindend

'Verbindend' staat bij Thuiszorg Totaal voor het creëren van sterke, ondersteunende relaties tussen cliënten, zorgverlener. Wij zijn altijd minimaal een uur aanwezig, waardoor er naast de zorg tijd overblijft voor het verhaal achter de zorgvrager.

03

Persoonlijk

'Persoonlijk' weerspiegelt onze benadering om zorg te leveren met een diep gevoel van empathie, aandacht, en toewijding. Het gaat om het opbouwen van betekenisvolle relaties met onze cliënten, waarbij we streven naar het begrijpen van hun individuele situaties, emoties, en voorkeuren.

Clientervaringen

Wat zeggen onze cliënten

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Thuiszorg Totaal is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Stuur ons een bericht

Heeft u een zorgvraag of wilt u met ons van gedachten wisselen? Stuur een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.